Frågor och Svar!

Här kan du ställa en fråga och få ett svar. Vi svarar så fort vi kan. Titta först igenom och kolla om svaret finns på sidan Så funkar det eller bland tidigare frågor och svar. Är frågan allmänn kommer den att synas i frågespalten i samband med svaret, annars får du ett personligt svar till din email.
Skriv av denna kod i fältet nedan.


Ditt namn:
Din e-mailadress:
Kod:
Skriv din fråga här:

- Nästa sida >>
Datum Frågor Svar
2005-06-09Jag vill sätta mitt konto i paus 2 veckor under min semester, men jag kan inte se knappen Pausa konto längre?Knappen syns inte om man har gjort en bokning som man ännu inte har tagit emot eller om man har en bokning som har kö. Annullera bokningar du inte tagit emot och skicka vidare de som har kö så syns knappen igen

2005-06-03Kan jag lägga upp mer än en DVD-film till EasySwop DVD?Ja, skicka ett mail till EasySwop via kontaktsidan så aktiverar vi funktionen att lägga till en extra produkt för dig. För varje extra DVD-film du anmäler får du 99 extra dagars medlemsskap utan kostnad.

2004-11-24Om jag skickar en bok till en medlem som har bokat den, får jag beställa tre nya då?Du kan ha max tre bokningar samtidigt. När en annan medlem bokar EN bok och du skickar den boken vidare kan du boka EN ny bok. Bästa sättet att snabba på omsättningen är att värva kompisar. Ju fler medlemmar desto snabbare omsättning.