EasySwop Pocket - Byt begagnade Pocket / Pocketböcker

Välkommen till EasySwop Pocket. Detta är platsen för dig som gillar att läsa. Här får du tillgång till massor av böcker genom att bara anmäla dig och en pocketbok till EasySwop-systemet. När du har anmält dig får du kostnadsfritt tillgång till alla pocketböker som finns i EasySwop-systemet.

På Mitt konto har du sen fullständig kontroll över ditt konto. På Mina bokningar ser du alla de aktiva bokningar som du har och du kan även följa statusen för respektive bokning. Logga in och gå till Boka Pocket när du vill boka en pocketbok.


:: Läs mer


Erbjudande!

Anmäl dig och registrera en pocketbok, alternativt betala en avgift om du hellre vill det. När du har gjort detta får du under ett år tillgång till alla pocketböcker som är anmälda till EasySwop Pocket. Den enda kostnad som tillkommer under året är portokostnaden för att skicka vidare de pocketböcker du har bokat och tagit emot till nästa medlem som har bokat.

EasySwop har inget eget lager utan fungerar som en länk mellan er medlemmar. Alla pocketböcker finns ute hos er medlemmar och skickas direkt till den medlem som har bokat och som står på tur i kön. Är det inte kö, behåller du boken tills någon bokar den.

Bokning!

Bokning och kontoadministration sker enkelt här på sidan och pocketböcker som du bokar kommer direkt hem till dig i brevlådan. Givetvis väljer du själv vilka böcker du vill boka. Du kan boka hur mycket du vill under året.

Stort urval Pocketböcker!

Här kan du se ett urval av de pocketböcker som har anmälts till EasySwop. Samtliga tillgängliga titlar ser du om du klickar på Sök Pocket. Klickar du på titeln eller omslagsblden kommer du till detaljuppgifter om just den pocketboken.
Värva en kompis!

Passa på att värva en kompis. Ju fler medlemmar desto fler pocketböcker i databasen och mer att välja på. Värvar du en kompis får du ytterligare 99 dagars medlemskap utan kostnad. Se mer info under EasySwop - Värva en kompis.