EasySwop DVD - Byt begagnade DVD / DVD-filmer

Välkommen till EasySwop DVD. Platsen för alla som gilla film. Här får du tillgång till massor av film genom att bara anmäla dig och en DVD-film till EasySwop-systemet. När du har anmält dig får du kostnadsfritt tillgång till alla DVD-filmer som finns i EasySwop-systemet.

På Mitt konto har du sen fullständig kontroll över ditt konto. På Mina bokningar ser du alla de aktiva bokningar som du har och du kan även följa statusen för respektive bokning. Logga in och gå till Boka DVD när du vill boka en DVD-film.


:: Läs mer


Erbjudande!

Anmäl dig och registrera en original DVD, alternativt betala en avgift om du hellre vill det. När du har gjort detta får du under ett år tillgång till alla DVD-filmer som är anmälda till EasySwop DVD. Den enda kostnad som tillkommer under året är portokostnaden för att skicka vidare de DVD-filmer du har bokat och tagit emot till nästa medlem som har bokat.

EasySwop har inget eget lager utan fungerar som en länk mellan er medlemmar. Alla DVD-filmer finns ute hos er medlemmar och skickas direkt till den medlem som har bokat och som står på tur i kön. Är det inte kö, behåller du DVD:n tills någon bokar den.


Bokning!

DVD-filmer som du bokar kommer direkt hem till dig i brevlådan. Givetvis väljer du själv vilka DVD-filmer du vill boka. Du kan boka hur mycket du vill under året. Bokning och kontoadministration sker enkelt här på sidan.

Stort urval DVD-filmer!

Här kan du se ett urval av de DVD-filmer som har anmälts till EasySwop. Samtliga tillgängliga titlar ser du om du klickar på Sök DVD. Klickar du på bilden kommer du till detaljuppgifter om DVD:n.
Värva en kompis!

Passa på att värva en kompis. Ju fler medlemmar desto fler DvD-filmer i databasen och mer att välja på. Värvar du en kompis får du ytterligare 99 dagars medlemskap utan kostnad. Se mer info under EasySwop - Värva en kompis.