EasySwop CD - Byt begagnade CD / CD-skivor

Välkommen till EasySwop CD. Platsen för alla som gilla musik. Här får du tillgång till massor av musik genom att bara anmäla dig och en original CD till EasySwop-systemet. När du har anmält dig får du kostnadsfritt tillgång till alla CD-plattor som finns i EasySwop-systemet.

På Mitt konto har du sen fullständig kontroll över ditt konto. På Mina bokningar ser du alla de aktiva bokningar som du har och du kan även följa statusen för respektive bokning. Logga in och gå till Boka CD när du vill boka en CD-platta.


:: Läs mer


Erbjudande!

Anmäl dig och registrera en original CD, alternativt betala en avgift om du hellre vill det. När du har gjort detta får du under ett år tillgång till alla CD-plattor som är anmälda till EasySwop CD. Den enda kostnad som tillkommer under året är portokostnaden för att skicka vidare de CD:ar du har bokat och tagit emot till nästa medlem som har bokat.

EasySwop har inget eget lager utan fungerar som en länk mellan er medlemmar. Alla CD:ar finns ute hos er medlemmar och skickas direkt till den medlem som har bokat och som står på tur i kön. Är det inte kö, behåller du CD:n tills någon bokar den.

Bokningar

Bokning och kontoadministration sker enkelt här på sidan och CD:ar som du bokar kommer direkt hem till dig i brevlådan. Givetvis väljer du själv vilka CD-plattor du vill boka. Du kan boka hur mycket du vill under året.

Stort urval CD!

Här kan du se ett urval av de CD:ar som har anmälts till EasySwop. Samtliga tillgängliga titlar ser du om du klickar på Sök CD. Klickar du på omslagsbilden kommer du till detaljuppgifter om CD:n.
Värva en kompis!

Passa på att värva en kompis. Ju fler medlemmar desto fler CD:ar i databasen och mer att välja på. Värvar du en kompis får du ytterligare 99 dagars medlemskap utan kostnad. Se mer info under EasySwop - Värva en kompis.