Varför ska jag vara med i EasySwop?

Du vill inte ladda ner film och musik från nätet eftersom det är förbjudet. Många du känner har fått virus när de laddar ner filmer och musik. Du tycker det är för dåliga program på TV, där den ena såpan avlöser den andra och du vill hellre se en bra film eller läsa en bok. Du orkar eller kan inte gå och hyra en DVD eller köpa en bok. Du tycker det är för dyrt att köpa filmer och böcker som du bara ser eller läser en gång. Listan kan göras hur lång som helst.

Du har säkert dessutom en hel del DVD-filmer, CD-plattor eller Pocketböcker hemma i din bokhylla som du bara har sett, lyssnat på eller läst en gång. Med andra ord riktiga hyllvärmare. Nu kan en av dessa hyllvärmare ge dig tillgång till 100-tals andra titlar under ett år.


Hur fungerar EasySwop?

Tänk dig att EasySwop fungerar som en virtuell bokhylla, där du som medlem själv bidrar med en produkt per år genom att ställa in en DVD, CD eller Pocketbok i den virtuella bokhylla hos EasySwop. Som medlem i EasySwop kan du se och boka från hela den virtuella bokhyllor, oberoende av var i landet den fysiska produkten finns.

EasySwop håller koll

EasySwop-systemet håller reda på alla medlemmar, produkter och bokningar så du alltid vet var din bokning är, kommer ifrån eller vart den ska skickas. Produkten som du själv anmält till EasySwop-systemet eller produkter som du har bokat och tagit emot och som saknar kö, behåller du hemma tills någon annan bokar dem.

Distributionen

Istället för att distribuera produkterna fram och tillbaka från ett centralt lager där man förutom den dubbla postgången även behöver folk som packar, administrerar och skickar produkterna, så finns alla produkter ute hos er medlemmar och skickas direkt till den medlem som bokar produkten.


Ett exempel

Låt oss ta ett exempel med EasySwop DVD där 200 personer anmäler sig och bidrar med vars en original DVD-film som ställs den virtuella bokhyllan. Det innebär att vi nu har 200 DVD-filmer som tillsammans bildar en stor virtuell bokhylla med 200 DVD-titlar, spridda över landet där alla medlemmarna har tillgång till att fritt boka alla 200 DVD-filmerna, när de vill, under ett år. Det innebär att kostnaden för att få tillgång till en DVD-film bara blir bråkdelen av vad en ny film kostar.

:: Tillbaka